Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. kapitola

13. 11. 2017

Úmysly měl pouze takové, že si převezme od Harryho smetanu a odejde. Mladík byl totiž neodbytný a tak nakonec byl donucen svolit. Už cestou ve výtahu k Harryho bytu věděl, že to byla chyba. Měl prostě odejít. Nesvolit a trvat si na svém.

Ano, to měl. Jak se za to nenáviděl, že byl tak měkký.

Nejdříve bylo všechno v pořádku. Vyjeli výtahem do osmého patra, vystoupili a přešli k mladíkovým dveřím od jeho bytu. Harry jim odemkl a pozval Louise dovnitř, ať nestojí na chodbě. A Louis se nezmohl ani na slovo protestu, ačkoliv se k němu několikrát zhluboka nadechl.

S tichým díky se nakonec postavil v předsíni a zavřel za sebou dveře. Svou jedinou únikovou cestu. Srdce cítil bušit snad až v krku a ruce se mu potili, jak už potřeboval vypadnout.

Harry s mumláním zmizel za rohem do kuchyně a tak se Louis snažil krátce zabavit sledováním útulné předsíně. Možná to ale dělat neměl, protože mu zrak zakotvil na sobě samém v odraze zrcadla. Bylo na něm vidět, jak moc je strhaný z práce. Po očima měl skoro pytle a červené žilky taky nedodávaly jeho výzoru zrovna zdravý a ještě k tomu třeba atraktivní vzhled. Rozcuchané kaštanové vlasy už začínaly být opět mastné. Vydržely jen jeden den, protože si je v práci za počítačem neustále prohrabával. A zase mu rašilo tmavé strniště.

Cítil se hrozně. Ačkoliv na sobě totiž měl vkusné sako a černé džíny, připadal si jako vandrák. Jako zoufalec, který neví, jak naložit správně se životem.

Tiché kroky Harryho bosých nohou ho vyrušili ze sebehodnocení a rychle stočil pohled na příchozího mladíka. Ten držel v ruce slibovanou smetanu.

„Není od stejné značky, ale měla by stačit,“ pousmál se na Louise, který těžce přehltnul.

„V pořádku,“ zamumlal rychle a uložil kelímek opatrně navrch nákupu v tašce. Když se poté opět narovnal, nedokázal zabránit jednomu zděšenému kroku vzad, až narazil zády do dveří. Kudrnatý mladík na něm totiž visel pohledem, ve kterém se rozhodně neleskla nevinnost. Místo té v nich Louis viděl jen touhu.

Harry též udělal krok vpřed, což donutilo Louise rychle se zapřít do mladíkovi hrudi, aby mu zabránil v ještě bližším kontaktu. Taška s nákupem díky tomu už po druhé za krátkou dobu upadla na zem.

„Nedělej to, Harry,“ lehce zavrtěl Louis hlavou s prosbou jasně vepsanou v očích i v hlase.

Harry na chvíli zavřel oči, načež potřásl i on skoro neznatelně hlavou. „Já nemůžu,“ zašeptal, načež zvedl prudce ruce. Dlaněmi stiskl Louisova líčka a naléhavě se přitiskl svými rty na ty druhé lehce rozpraskané.

A Louis už dávno předtím, než vystoupili z toho debilního výtahu, věděl, že jestli se něco takového stane, podlehne. Poddá se. A měl pravdu. Poddal se. Se stejnou naléhavostí Harrymu polibek vrátil a sám mu na rty vtiskl další. A pak ještě jeden. A ještě jeden.

Počáteční odpor z Louisovy strany se sesunul jako domeček z karet. Díky tomu také Harry překonal brunetovi dlaně na své hrudi a těsně se na staršího muže natiskl. A potom se líbali. Naléhavě, vášnivě, bez zábran. A Louisovi bylo naprosto jasné, kam takové líbání povede. Už ale neměl sílu se nijak bránit.

Potřeboval si odpočinout od práce, uvolnit se a nechat se zahltit trochou lásky a pocitu, že někomu na něm záleží.

Pořádně se ti ani neuvědomil a už z mladého muže strhával jeho mikinu a rovnou s bílým nátělníkem. Jemu samotnému Harry strhnul z ramen černé sako a ruce zakotvil na knoflíku od úzkých černých džínů. Dlouhými prsty nejprve uchopil zip, zatáhl a až poté vyvlékl knoflík. To vše za stálého dobývání Louisových rtů.

Až po rozhalení zapínání kalhot se od muže odtáhl a klesl před ním hladce na kolena. Louis se udýchaný zapřel zády o dveře za sebou a táhle zasténal, když mu kudrnáč nejdříve stiskl obě půlky stále ještě schované za vrstvou džínoviny a tenké látky boxerek, a až poté prudce stáhl obě vrstvy do poloviny jeho stehen.

„Harry,“ zastonal tiše a následně praštil týlem o dřevo za sebou v návalu rozkoše, když si mladík vsunul jeho erekci skoro celou do úst. Stačilo mu ale jen pár cvičných pohybů hlavou, než si Louisův penis vsunul do úst celý a začal ho pečlivě sát. Stahoval tváře pro větší prožitek a požitkářky mručel, když mu brunet vjel roztřesenými prsty do vlasů a zatahal za ně.

Když Harry ale ucítil zacukání v mužství ve svých ústech, s šibalským úsměvem se odtáhl. Louis nesouhlasně zaskučel. „Ještě ne,“ usmál se Harry a rychle pomohl Louisovi vystoupit z kalhot i spodního prádla. Následně vstal a přetáhl mu konečně i tričko přes hlavu, které bez zájmu zahodil někde vedle nich na podlahu. Poté si tělo menšího muže podržel pod zadkem a vyšvihl ho do výšky.

Louis tiše zasténal, ale obmotal nohy okolo štíhlého pasu a ruce okolo Harryho krku. Následně se sám přitiskl na protější rty prahnoucí po dalších polibcích.

Ani pořádně nevěděl, jak se oba dva v pořádku dostali do obýváku, kde ho kudrnáč opatrně složil na pohodlnou a hlavně širokou šedobílou pohovku. Louis se na ni rozvalil a zapřel se o lokty, aby měl dobrý výhled na mladé tělo před sebou.

Harry se koutkem úst pousmál, načež sjel rukama ke svému pásku od kalhot. Louis ho ale zastavil, když se posadil a spustil nohy dolů z pohovky a zároveň zachytil Harryho ruce. „Já sám,“ zadíval se na Harryho spodním pohledem, než pomalu mučivě začal rozepínat sponu od pásku. Prudkým zatáhnutím následně pásek vytáhl z poutek na džínách a zahodil ho někam za sebe. Poté se pustil do knoflíku se zipem a zároveň s tím ústy laskal tetování ve tvaru motýla na Harryho břiše. S uvolněným knoflíkem se posunul rty níže a začal mapovat mladíkův citlivý podbřišek, což donutilo mladšího tiše zasténat a zkousnout si ret. Pohled, který se mu totiž z vrchu naskytl, byl více než jen dráždivý.

Louis se spokojeně usmál. Poté zvedl své modré oči k těm Harryho zeleným a pomalu malinko stáhl dolů obě vrstvy prádla. Tím činem zároveň z boxerek vykoukla i špička kudrnáčova vzrušeného penisu. A Harry nepochyboval, že šlo o záměr, protože Louis stále s pohledem upřeným nahoru, obemkl ústy odhalený vrcholek, a přivřel na něho jiskřivé oči.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář