Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. kapitola

13. 11. 2017

„Mohl jsi mi to říct dřív, že je to už zítra,“ postěžoval si Louis na předním sedadle Harryho nového auta na cestě zpátky domů z kina a zazíval. Bylo už celkem pozdě a to měl ještě splnit slib. Na který si nestěžoval. Však ho sám slíbil.

„A kdy? Ještě před tím, než jsem se ti ráno vyznal nebo snad před tím, než si potvrdil náš vztah cestou z práce?“ zasmál se tiše Harry a dával přitom pozor na cestu. I když jeli totiž po dálnici, našlo se pár hovad, který předjížděly nebo rychle brzdily. A o bouračku rozhodně nestál se svým novým SUV, které mu koupili rodiče nedávno k narozeninám. To ještě Louise neznal.

„Hm…“ zamručel ospale Louis a zavřel oči v naději, že třeba na těch pár minut klimbne a poté bude v pohodě. Jako to dělával v práci. Zabíralo to.

„Louisi?“ zeptal se tiše po pár minutách Harry, aby se ujistil, jestli brunet opravdu spí. Když mu poté nikdo neodpověděl, jen se pousmál a zastavil na nejbližší benzínce, kde dotankoval plnou nádrž a staršího bruneta v autě přikryl dekou, kterou vozil pro každý případ v kufru.

Louis se jen jemně zavrtěl a poté zůstal celou cestu spát. Až při zaparkování před bytovkou, kde měl Harry byt, nastalo rozhodování, co dál. Měl vlastně dvě možnosti. Buď Louise probudit anebo ho odnést. Ale… hádal, že za to druhé by mu starší muž asi nepoděkoval.

Proto se také s úsměvem natáhl přes ruční brzdu a lehoučce políbil Louise na rozpraskané rty, díky čemuž se brunet zamračil. Zkusil to proto ještě jednou, načež Louis s lehkým trhnutím procitl a zmateně kolem sebe zamrkal, než zakotvil pohledem na Harryho usmívající se tváři ve své blízkosti.

Ospale mu úsměv oplatil. „Já usnul…“ zašeptal chraptivě a protřel si rukou oči, aby se více probral.

„Už to tak bude. A vzbudil si se jako Šípková Růženka. Sice až na druhý polibek, ale i to se počítá,“ natáhl se znovu Harry a ještě jednou Louise políbil, který mu tentokrát polibek oplatil a navíc si ho přitáhl k sobě blíž zapletením prstů do jeho kudrnatých vlasů.

Harry se ale donutil po pár výměnách stále vášnivějších polibků odtáhnout. „Počkej, budeme pokračovat nahoře, hm? V autě to není ono.“

Louis se zachechtal. „Jak si pán přeje,“ propustil mladšího ze svého sevření a po úplném vymotání z deky vystoupil z auta. To následně zapípalo v oznámení dálkového zamknutí a kolem Louisova zápěstí se omotala o dost větší dlaň, která ho popotáhla směrem k domovním dveřím.

S úsměvem ruce ale vyhověl a zrychlil, aby byl následně prudce přitlačen na stěnu prostorného výtahu. „Ach bože,“ zasténal tiše se skousnutým rtem, jak se Harryho tvář sklonila k jeho krku, kde se talentovaná ústa začala opravdu činit.

„Stačí Harry,“ zašeptal mu toužebně kudrnáč do ucha, když se k němu propracoval a jemně stiskl ušní lalůček mezi zuby. Rukama zároveň zmáčkl jeho hýždě a obě půlky řádně promnul v dlaních.

V tu chvíli výtah zakončil svou cestu a oba tak byli donuceni se od sebe odtrhnout a přesunout se do soukromých prostor Harryho bytu. Louis si ani pořádně neuvědomil, kdy se ocitl úplně nahý pod kudrnáčových též nahým tělem uložený na zádech v měkké posteli.

Harry se jemně zhoupl v bocích mezi staršího muže široce roztaženými stehny a se zalíbením naslouchal jeho táhlému zasténání. Následně si ale nenechal ujít příležitost a opět zajal hříšná ústa v hlubokém polibku. Přitom hladil celé Louisovo krásné štíhlé tělo, za které se muž rozhodně nemusel stydět. Díky pravidelnému běhání si udržoval kondici a bylo to znát. Vůbec nevypadal, že už mladá léta před delší dobou opustil.

Harry po slepu nahmátl pod polštářem balíček s kondomem a chtivě ho za stálého Louisova líbání a s jeho rukama střídavě ve svých vlasech a na svých zádech, roztrhl. Následně se ale trošku odtáhl a nadzvedl, aby viděl na sebe dolů a zručně si prezervativ přetáhl přes tvrdou erekci.

Louis ho celou dobu sledoval se skousnutým rtem. Poté se ale zadíval do Harryho zelených očí a znovu si mladíka přitáhl pro několik vášnivých polibků, než ho nechal si potřít penis čirým lubrikantem. Následně ucítil malou vrstvu i na svém vlastním vstupu a proto se pohodlněji uvelebil.

Harry se na něho usmál, než mu jemně pomohl a vložil pod jeho bedra měkký polštářek a více mu roztáhl nohy od sebe. „Budu opatrný,“ zašeptal tiše, načež znovu začal Louise zasypávat polibky na rty a zároveň se začal velice opatrně a pomalu tlačit do jeho nitra.

Šlo to ztěžka, protože přípravě nevěnovali žádný čas, ale zároveň všemu dopomáhalo, jak byl Louis i přesto uvolněný a bylo na něm vidět, že Harrymu naprosto věří. Skoro to vše vypadalo, jako by byli dlouholetým párem, který už zná své triky, jak na to.

I tak ale skoro ke konci nedokázal brunet zadržet tiché zaskučení, kdy zaklonil hlavu a uhnul tak mladšímu z dosahu rtů. Nehty na rukou zaryl polštáře, na kterém mu spočívala hlava.

„V pořádku?“ ujistil se starostlivě Harry, když byl v Louisovi až po kořen a opatrně se na muže celý položil a začal ho utěšujícími polibky líbat na krk.

Louis ale chvíli vyčkal s opovědí, než nepříjemné pnutí v konečníku konečně odeznělo. Uvolnil prsty na nohou a pomalu jednu nohu omotal kolem Harryho pasu. „Jo, už dobrý…“ prohrábl mladšímu kudrnaté vlasy s láskyplným úsměvem a následně přijal bez námitek jeho rty, když Harry zvedl hlavu.

Následné jemné pohyby Harryho pánve způsobily, že se z Louisova hrdla vydralo tichoučké zasténání, následované dalšími, jak Harryho pohyby nabíraly na hloubce. Vše bylo ale tak pomalé a krásné. Plynulé. Bez chybičky.

Tohle by nikdy Louis nedokázal nazvat sexem. Tohle bylo milování. Takové, které zažil jen jednou v životě za svých mladých let a poté už nikdy víc. Milovali se. Milovali se s Harrym. A to, že to bylo právě s tímto mladým mužem, vyvolávalo na Louisově tváři šťastný úsměv.

Po celou dobu styku se líbali, sténali tomu druhému do úst, hladili navzájem svá zpocená těla a nikam nespěchali.  Louis neměl ani tušení, za jak dlouho jeden druhého dovedli k nádhernému vrcholu.

Slyšel jen Harryho poslední slova, když ho kudrnáč otřel alespoň kapesníčkem a následně uložil na své rameno.

„Hezky se vyspi, Lou. Miluju tě.“

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář